El PlaCLIK premia Smart Government UPF!

L’equip de Smart Government UPF està d’enhorabona! El Centre per a la Innovació en Aprenentatge i Coneixement de la Universitat Pompeu Fabra ens ha atorgat un dels ajuts que concedeix en el marc del PlaCLIK, que té com a objectiu donar suport al disseny i desenvolupament de projectes d’innovació i millora de la qualitat docent en els graus i postgraus de la Universitat. Aquest reconeixement ens motiva a seguir treballant per tal de fer seguir fent créixer aquesta comunitat de persones interessades en l’àmbit de coneixement de la Gestió Pública.

En aquest sentit, el reconeixement per part del PlaCLIK suposa un impuls de cara a impulsar el llançament d’un nou projecte dins de Smart Government UPF: “#AntenaPública, donem veu a la gestió pública”. Una ràdio virtual que, a través de la publicació de podcasts, pretén resultar un espai de divulgació de coneixement i temes d’actualitat en l’àmbit de la gestió pública, a través de la realització d’entrevistes, debats i taules rodones amb experts de l’àmbit acadèmic i professional (nacionals i internacionals), així com d’alumnes i alumnis de la universitat. En la graella de programació d’aquesta ràdio virtual es promouran alhora programes específics d’orientació professional i emprenedoria en el sector públic.

Més enllà d’aquests programes, comptem amb que alumnes, alumnis i persones a qui us motiva aquest àmbit de coneixement sigueu sent part activa també d’aquest nou projecte, aportant les vostres idees, coneixements i ganes: proposeu programes, participeu de la realització d’aquests, sigueu part de #AntenaPública i donem entre tots veu a la gestió pública!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s