Vine a l’acte de presentació de Smart Government UPF

El proper 24 de Maig Smart Government UPF obre les seves portes!

Creus que les institucions públiques són un motor de transformació social? T’agradaria treballar en el sector públic com a gestor o directiu públic o bé per al sector públic com a analista o consultor? Contemples el món de l’emprenedoria pública? T’interessa seguir-te formant per tal de tenir un currículum més competitiu i poder accedir més fàcilment a aquestes posicions i no saps per on començar? Trobes a faltar una comunitat d’alumnes interessats en aquests temes? Et presentem Smart Government UPF!

Smart Government UPF neix amb l’objectiu d’oferir un espai a través del qual les persones interessades en el món de la gestió pública puguin desenvolupar-se ja sigui formativa o professionalment, tot oferint recursos informatius, formatius i d’orientació professional en aquest àmbit de la mà de persones que actualment hi treballen i que comparteixen la seva trajectòria formativa i professional. A més, tenint en compte la creixent dificultat per trobar una ocupació clàssica que s’adeqüi al perfil i interès professional dels politòlegs, dins de Smart Government UPF destaca #Publiemprèn, un projecte a través del qual poder explorar les possibilitats d’emprendre un projecte pròpi en l’àmbit de la Gestió Pública.

Així mateix, entenem Smart Government UPF com un espai fet per i per a vosaltres i us animem a que sigueu part activa del projecte vinculant-vos a través de les diferents iniciatives que ofereix la plataforma.

Captura de pantalla 2018-05-18 a les 16.57.10

Vine a conèixer-nos i anima’t a formar part d’aquesta xarxa!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s