#SmartGovernmentUPF entre tots

Des del seu inici, Smart Government UPF va ser creat amb la voluntat de ser un espai dirigit a totes les persones interessades en l’àmbit de la gestió pública on cercar eines i recursos per al desenvolupament de la seva vida acadèmica i professional. També per fer créixer una comunitat de professionals, professors, alumnes i alumni implicats en aquest àmbit de coneixement.

Perseguint aquest mateix objectiu neix #SmartGovernment entre tots, un espai que  agrupa els recursos generats de manera plural. Són materials generats pels alumnes que cursen les assignatures vinculades a l’àmbit de la gestió pública que es cursen a la Universitat Pompeu Fabra: Introducció a l’Administració Pública, Gestió Pública i Gestió Pública i Innovació. Són treballs sobre temes o conceptes treballats en aquestes assignatures però que, per la seva actualitat o importància, poden resultar d’interès per a tota la comunitat.

Els primers continguts que hi trobareu publicats són una selecció de les infografies elaborades pels alumnes de l’assignatura Gestió Pública del curs 2017/2018 -n’hem rebut prop de 60!- enfocades en dues temàtiques: el perfil del directiu públic i les competències i habilitats amb que aquest hauria de comptar i quins són els diferents processos de selecció dels recursos humans existents a l’Administració pública.

Així que ja ho sabeu, fem de Smart Government UPF una plataforma per a tots, entre tots!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s